lördag 4 juli 2009

Ingen Budda idag ..

Idag hade vi tänkt att åka på en ordentlig utflykt och titta på Hong kongs största Budda. Men vi var alldeles för trötta och sov till halv 1, så vi får ta det i morgon istället. (Hur funkar det, kan man fortfarande skylla på jetlag eller?)

När vi väl kom ut idag, så har vi mest gått runt och strosat hela dagen. Vi skulle titta på en spektakulär ljusshow på skyskraporna i kväll. Jag blev ganska besviken på showen kan jag säga, det var några olika lampor som blinkade och sen var det inte så mycket mer. Jag hade förväntat mig nåt riktigt fräckt, som typ att dessa stora skyskrapor förvandlades till Transformers gubbar eller nåt liknande. Men nåt sånt var det alltså inte.

Middag käkade vi idag på en indisk restaurang i de lite modernare kvarteren. Jag fortsatte på min vegetariska bana, med en curry med ärtor och kikärtor. Det hade kunnat varit något mer i den, men som vegetarian verkar det inte som om man kan vara så kräsen. Petter som är lite tuffare än oss alla, beställde det starkaste dom hade på menyn. Servitrisen varnade honom flera gånger för hur starkt det skulle bli. Men Petter tvekade inte en sekund. In med det bara, sen att han svettades desto mer under middagen är bara en bagatell.

I morgon ska vi gå upp tidigt och besöka Buddan.

puss J och P

2 kommentarer:

  1. Då skulle ni ha sett ljusshowen när jag satt fast vid en liten vik utanför Nynäshamn igår och låtsades trivas under ett träd när åskan och blixten drog in. Jag har hört om en gubbe som blev träffad av blixten 7 gånger och tillslut tog livet av sig för han var så trött på skiten.

    Akta er för regnoväder!

    SvaraRadera
  2. Det både blixtrar och regnar här, så vi kanske ska skita att gå ut och äta ikväll.

    SvaraRadera