måndag 13 juli 2009

Första dagen i Kulan

Idag gick vi upp tidigt för att kolla in frukosten på hotellet. Den var så jäkla bra, synd bara att jag var lite bakis i morse så att jag inte riktigt kunde njuta ordentligt. Sen var det dags att bege sig till Batu cave. Petter var taggad till tusen på att få se lite apor. Men tyvärr så var vi där för tidigt, för aporna hade varit uppe så länge igår så dom låg fortfarande och sov. Petter gick runt och grymtade "Jäkla skit-apor".

När vi kom tillbaka till hotellet så var det dags för att ligga lite vid poolen. Synd att det inte var så mycket sol bara. Men äntligen blev det lite lugn och ro på den här resan. Nu på kvällen var vi ute och åt på en indisk restaurang. Petter slog till på Vindaloon även denna gången. Tydligen var den ännu starkare än i Hong kong, så nu ligger Petter på sängen och frustar och svettas.


Utanför Batu caves


272 trappsteg är ingen match för oss

Inne i Batu cave

Tro det eller ej, men han hette Svempa

Jenny är rädd för många saker, men konstigt nog är inte ormar en av dom sakerna

Dagens Vindaloo

2 kommentarer:

  1. Ta bort ormen! Jag dör, jag dör.

    SvaraRadera
  2. Eftersom man e lite isolerad ute på landet så får man maratonläsa alla bloginlägg. Har skrattat så jag tror jag dör....hysteriskt roligt! Saknar er jättemycket. Jag och Maja åker till Cypern på fredag men hittar säkert något hippt internet cafe så man kan hålla sig uppdaterad med våra kära asienresenärer. Puss och kram på er. // Pillan

    SvaraRadera